Navracím lidem do života spokojenost a rovnováhu.

let zkušeností

recenzí na Googlu

spokojených klientů

redukovaných kg

Představte si, že se probouzíte s dobrým pocitem v těle, umíte zvládat nástrahy stresu a jíte vyváženě bez složitých úvah. Pojďte se se mnou přesvědčit, že se váš životní styl dá jednoduše podpořit a přinese vám to skvělý pocit.

Co vám pomůže k lepšímu pocitu?

Řešení pro váš zdravý životní styl a celkovou spokojenost 

Pozitivní mysl

Správné nastavení mysli je klíčem k vašemu úspěchu. Znamená to naučit se radovat z každého malého pokroku, chválit se a aktivovat v sobě touhu být ještě lepší.

 Vyvážená strava

Nasloucháním potřeb vašeho těla, pestrým stravováním a skutečnými potravinami získáte novou energii, životní formu a pevné zdraví.

Hubnutí

I malé detaily ovlivňují celek, od intuitivní stravy, přirozeného pohybu, lepšího využívání času, umění vládat stres, spánkové hygieny, až po další techniky, které vám přinesou úžasné výsledky. 

13 let pomáhám lidem dosáhnout jejich lepšího já 

Vidět, jak dosáhnete lepší psychické i fyzické rovnováhy, mě naplňuje, protože se váš život stává méně stresující a více zábavný.

Víte, že se necítíte dobře, ale nevíte kde začít?

Vytvořte své lepší dny, lepší život…

Zaměřme se na kroky k vašemu posunu, abyste mohli žít zdravější a naplněnější život co nejdříve. Klikněte na tlačítko níže a napište mi s čím vám mohu pomoci. Obratem si vaši zprávu přečtu a co nejdříve na ni odpovím.

Vyberte si to, co vás dovede do cíle

Wellbeing koučink

Společně můžeme najít to, co vás opravdu naplňuje, začít lépe odbourávat stres a nalézt vaše každodenní štěstí.

Nutriční poradenství

Individuální strava plná živin a jednoduché přípravy, aby vám dodala energii, zlepšila náladu a přinesla skvělý pocit v těle.

Koučink pro hubnutí

Změna začíná v hlavě! Pojďme  dosáhnout vaší ideální hmotnosti, překonat omezení a vytvořit zdravé stravovací návyky úplně jinak.

Jste připraveni na změnu?

Hovor zdarma

Spojím se s vámi telefonicky a popovídáme si o vašem cíli a jak vám mohu pomoci. 

První setkání

Naše konzultace bude o vás. Zajímá mě váš příběh a nastavíme první kroky k vaší spokojenosti.

Spolupráce

Společně vybereme službu podle vašich představ a aktivujeme spolupráci.

Intuitivní strava

e-book ZDARMA 

V materiálu se dozvíte, co je intuitivní stravování a jak s ním začít. Najdete tam i stravovací harmonogram.

Well-being

Dává člověku možnost ukázat svůj potenciál a žít naplněný život ve všech jeho oblastech. Jak ale zjistit, na co zaměřit svou pozornost? Víte, co vás v životě těší? Co vám dodává energii a co ji naopak snižuje? Prvním krokem je uvědomit si, kde jste a kam chcete jít. A poté si naplánovat takovou cestu, která vás za takovým životem dovede. .

Inspirujte se úspěšnými příběhy mých klientů

Q

Tereza B.

Cítit se lehce a aktivně

Od ledna je to 8 měsíců, co jsem byla v programu Kristýny Báčové. Kristýna vám pomůže najít cestu k zdravému stravování. Vše je udržitelné a nic tím nekončí. Moc doporučuji!

Q

Monika S.

-17 kg se čtyřmi dětmi

Vřele doporučuji! První schůzku mi dojednala moje úžasná sestra, nechtělo se mi, trochu jsem se bála, ale bylo to zbytečné. Kristýna je moc milá, profesionální, empatická a vtipná, vždycky jsme se spolu zasmály. Za tři měsíce jsem hodně zhubla, změnila a obohatila jídelníček, začala cvičit doma i chodit do posilovny, učím se mít čas jen pro sebe - několikrát jsem překonala svou komfortní zónu a jsem za to moc ráda. Teď se budu snažit dál ... :o)

Q

Renata V.

16/8 k dokonalé postavě

Spolupráci s Kristýnkou mohu všem vřele doporučit. Nejen po odborné stránce, ale i lidsky mi velmi sedla. Svým přístupem mne vždy dokázala podpořit a navést na správnou cestu stravování, které mi sedí do mého náročného harmonogramu. Využívám mnoho technik, které mi pomáhají v dobrém nastavení v hlavě, ale i těle. Doporučuji!

Q

Ivanna R.

Hubnutí -15 kg pro lepší zdraví

Kristýna je úžasná profesionálka. Když mi lékař řekl, že na můj autoimunní stav neexistuje lék a jediné co mi může říct, je to, že výzkum v této oblasti ukazuje silnou korelaci mezi stravou a tímto konkrétním onemocněním. Navrhl, že bych měla vážně zvážit změnu své stravy a celkového životního stylu. Byla jsem opravdu v šoku. Všechno co jsem denně jedla jsem měla vyřadit ze dne na den!  A po několika měsících bojů, které mi nepřinesly výsledky, jsem potkala Kristýnu!  Bylo to pro mne požehnání a Kristýna je úžasná profesionálka. Pomohla mi skvěle pochopit, co bych měla změnit, co jíst, jak vytvořit udržitelný jídelní plán. Během přechodu na novou stravu se stala mou velkou oporou a byla nenahraditelným zdrojem poznání. Jsem velmi vděčná vesmíru, že se s ní setkávám na své ozdravné cestě.

Q

Pavla Š.

Hubnutí a odvaha do nových věcí.

Spolupráci s Kristýnou mohu všem vřele doporučit. Naše konzultace probíhaly vždy v přátelské atmosféře, vždy jsem se na ně moc těšila. Kristýna je moc milá, empatická, dokáže klienta skvěle směřovat správným směrem a skvěle motivovat. Díky Kristýně se mi podařilo snížit hmotnost, mám pestrý jídelníček, snažím se pravidelně sportovat. Cítím se moc spokojená, mám více energie a odvahu zkoušet nové věci. Kristýno - moc děkuji. Určitě budu na sobě dále pracovat a posouvat se dál.

Q

Stanislav H.

Well-being koučink
Volil jsem intenzivní spolupráci skrz koučink. Výsledky jsou vidět ve změně mého fungování, návyků, ale i v mé práci. Mám více energie, jsem kreativní a pracuje se mi ještě o kus líp!! Díky!
Q

Barbora H.

Fyzická transformace intuitivním přístupem

Jestli se chcete cítit zdravě, energeticky, všechno zvládat s úsměvem, a hlavně to nemít krátkodobě, ale jako životní styl? Tak pokud narazíte na tuto Ženu, už nehledejte nikoho jiného, vesmír vám chce totiž skutečně pomoct! Konečně někdo, kdo to bere komplexně, do ničeho nenutí, nezakazuje, ale člověka nasměruje tak, aby si vše uvědomil sám. Konečně někdo, kdo mi nenutil diety.

Existuje mnoho lidí, co vám napíšou jídelníčky a řeknou vám, jak co máte dělat, ale jak dlouho to vydrží? A proč? Protože řeší dietu a nehledí na člověka komplexně...

Teorie jsem měla dostatek, ale chyběl mi parťák, někdo, kdo rozumí svému oboru a nejsem mu jedno, chce mi skutečně pomoci a nasměrovat na tu správnou cestu.

Kristýnka je člověk, který je profíkem ve svém oboru nejen jako nutriční terapeut, ale také jako kouč! Je to člověk, který chápe lidské tělo jako celek a moc dobře rozumí problematice zdraví = mysl = tělo!

 Mám mnoho zkušeností s nemoci, lékaři, přístupem a chemií, tomu jsem chtěla dát konec a naučit se vnímat a poslouchat své tělo! Troufám si říct, že bych to bez Kristýny nedala!

KRISTÝNKO, VELKÉ DÍKY ZA TO, ŽE JSTE! <3

Q

Andrea R.

Mít se ráda a užívat si život

Spolupráci s Kristýnkou mohu z celého srdce doporučit 🤍

Původní motivací, proč jsem ji oslovila bylo, že jsem se chtěla vymanit ze začarovaného kruhu diet, hladovění, přejídání a nezdravého způsobu života a samozřejmě zhubnout. Během spolupráce se ovšem objevila úplně nová témata, která bych měla řešit se stejnou důležitostí.

Kristýnka mě navedla, uklidnila, dodala sebedůvěru a podporovala mě v každém mém kroku ke změně 🤍🥰 Ukončení spolupráce pro mě znamená teprve začátek. Mám veškeré informace, techniky a metody, jak ve svém životě nastavit balance a správný směr.

Q

Kamila M.

Ploché bříško a skvělé zažívání!

Chtěla bych inspirovat i ty, kteří se snaží shodit jen pár kil. Na fotce mám - 7 kg dole při výšce 156 cm a že mi to dalo zabrat! 😅Byla to práce na několik měsíců. Každopádně váha se mi drží už rok stejná. Ve stravě jsem se zaměřila na omezení sacharidů, kterých jsem jedla poměrně dost. Následovala jsem také FOODMAP, která mi sloužila jako navigace k mé funkční vrozené poruše trávicího traktu. Vše jsem tedy měla vždy poznamenané v tabulkách a bylo fajn, že mi to sloužilo i jako historie jídelníčku při vypozorování intolerance na jisté potraviny. Po úpravě stravy mi zmizelo nafouklé břicho a potíže s tím spojené. Nechala jsem se podpořit well-being koučkou a tato kombinace je prostě boží a už jsem u ní zůstala dlouhodobě.

Q

Šárka Š.

Stát se jogínkou

Díky Kristýně jsem našla znovu cestu ke zdravému stravování a k režimu, který mi výrazně chyběl. Je opravdu inspirativní, empatická a s velkým zápalem pro to, co dělá a dokáže tak namotivovat a nadchnout i vás. Na konci naší tříměsíční cesty jsem byla nejen o mnoho kil lehčí, ale také se cítím skvěle a z diety se po této době stal hlavně zdravý životní styl, který si užívám každý den. Za sebe rozhodně doporučuji.

Q

Radek T.

Pryč s únavou

Zvolil jsem Be fit mentoring, který mi pomohl znovu se dostat do lepší kondice. Se spoluprací jsem spokojený. Mám energii a naprosto mi vyhovuje režim, který jsme s Kristýnou nastavili v návaznosti na mou náročnou práci! Doporučuju dál.

Odstartovat svůj nový příběh je vlastně jednoduché.
Stačí vyměnit slovo „NĚKDY“ za „ZKUSÍM PRVNÍ KROK PRÁVĚ TEĎ“.

Napsat Kristýně

Novinky na blogu

Napiš mi s čím ti mohu pomoci a nebo to, co tě zajímá.

Uložím si tě do své databáze a do 48 hodin tě budu kontaktovat. Je možné, že tě občas budu informovat o novinkách.

Děkuji ti za tvůj kontakt, ozvu se co nejdříve!

Napiš mi s čím ti mohu pomoci a nebo to, co tě zajímá.

Uložím si tě do své databáze a do 48 hodin tě budu kontaktovat. Je možné, že tě občas budu informovat o novinkách.

Děkuji ti za tvůj kontakt, ozvu se co nejdříve!

Napiš mi s čím ti mohu pomoci a nebo to, co tě zajímá.

Uložím si tě do své databáze a do 48 hodin tě budu kontaktovat. Je možné, že tě občas budu informovat o novinkách.

Děkuji ti za tvůj kontakt, ozvu se co nejdříve!

Napiš mi s čím ti mohu pomoci a nebo to, co tě zajímá.

Uložím si tě do své databáze a do 48 hodin tě budu kontaktovat. Je možné, že tě občas budu informovat o novinkách.

Děkuji ti za tvůj kontakt, ozvu se co nejdříve!

Napiš mi s čím ti mohu pomoci a nebo to, co tě zajímá.

Uložím si tě do své databáze a do 48 hodin tě budu kontaktovat. Je možné, že tě občas budu informovat o novinkách.

Děkuji ti za tvůj kontakt, ozvu se co nejdříve!

Napiš mi s čím ti mohu pomoci a nebo to, co tě zajímá.

Uložím si tě do své databáze a do 48 hodin tě budu kontaktovat. Je možné, že tě občas budu informovat o novinkách.

Děkuji ti za tvůj kontakt, ozvu se co nejdříve!

Napiš mi s čím ti mohu pomoci a nebo to, co tě zajímá.

Uložím si tě do své databáze a do 48 hodin tě budu kontaktovat. Je možné, že tě občas budu informovat o novinkách.

Děkuji ti za tvůj kontakt, ozvu se co nejdříve!

Napiš mi s čím ti mohu pomoci a nebo to, co tě zajímá.

Uložím si tě do své databáze a do 48 hodin tě budu kontaktovat. Je možné, že tě občas budu informovat o novinkách.

Děkuji ti za tvůj kontakt, ozvu se co nejdříve!